Partner van vaste planten kwekers

Samen leveren we topkwaliteit

Naast ons uitgebreide assortiment bloembollen, heb je bij ons keuze uit ruim 500 soorten meerjarige vaste planten. We zijn zelfs de grootste aanbieder van pioenen wereldwijd. Alle planten worden in klimaatgecontroleerde cellen bewaard en met veel zorg verwerkt, getransporteerd en tijdig geleverd.

Een selectie uit ons programma

 • Astilbe Japonica Mojito

  De Astilbe Japonica Mojito heeft roomwitte bloemen en en wordt veel gebruikt in droogboeketten.

 • Echinops Spaerocephalus Arctic Glow

  Deze kogeldistel heeft dikke stengels met een donkerrode bolvormige bloem en mooie grijsgroene bladeren.

 • Miscanthus Sinensis Federweiser

  Prachtige plant met witte pluimen. De plant is onderhoudsarm en bloeit in de zomer maar blijft het hele jaar rond mooi.

 • Paeonia Lactiflora Bouquet Perfect

  Schitterende pioenroos met een sterke steel. De vaste plant is onderhoudsarm en kan gebruikt worden in de tuin of voor de teelt van snijbloemen.

 • Heliopsis Helianthodis Burning Hearts

  Schitterende goudgele bloem met rood oog. Uitermate geschikt voor in borders en plekken in de volle zon.

Assortiment

Je hebt bij ons keuze uit een assortiment van meer dan 500 bekende en exclusieve variëteiten. Onze planten komen van topkwekerijen en onze pioenen worden ingekocht bij partnerkwekers die de wortelstokken niet voor bloemproductie gebruiken. We hebben langdurige contracten en er wordt uitvoerig getest.

De vaste planten worden onder de beste condities bewaard, verpakt en tijdig geleverd, eventueel met informatieve grote steeketiketten. Naast bulkverpakking, bieden we ons assortiment ook verpakt per 25 aan.

Onderzoek zelf de mogelijkheden in onze catalogus of laat je door ons adviseren bij het kiezen van het juiste assortiment. Zo lopen we samen voorop in de markt.

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten over ons assortiment, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Mail ons Bel ons

Samenwerken met Royal De Ree Holland

Veel klanten kiezen voor Royal De Ree Holland vanwege ons brede assortiment en onze flexibiliteit. Je kunt al bestellen vanaf 25 planten per soort, interessant als je bijvoorbeeld iets nieuws wilt proberen. We verpakken vers van de kweker en zorgen voor een just-in-time levering. Hierdoor leveren wij altijd topkwaliteit.

Onze certificaten

 
Bekijk onze missie

Services voor de vaste planten markt

We denken graag mee met onze klanten en we proberen ze op ieder vlak te ontzorgen. Hieronder vind je 3 specifieke vaste planten markt diensten. Wil je alle mogelijkheden bekijken, klik dan hier.

Product management

Onze productmanager heeft eerste keuze als het gaat om de introductie van nieuwe soorten door onze geselecteerde kwekers. Hierdoor zijn we altijd in staat om ons assortiment aantrekkelijk, vernieuwend en up-to-date te houden. Zo loop jij altijd voorop in de markt.

Image database

Een mooi beeld zegt meer dan 1.000 woorden. En die hebben we in overvloed. Als klant heb je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze beeldbank met meer dan 50.000 producten en sfeerbeelden.

Logistiek

Just-in-time levering is cruciaal met verse producten. Door ons slimme, wereldwijde logistieke netwerk leveren we betrouwbaar, snel en onder de juiste condities. Zodat we altijd een perfect product kunnen garanderen.

Benut onze digitale service: My De Ree

We hebben het meest uitgebreide assortiment in de markt. Bekijk onze catalogi en complete image database met meer dan 50.000 foto’s via My De Ree.

Login  Account aanvragen

Showcases

Wat je plan, project of doel ook is, we kunnen altijd geschikte vaste planten leveren. En snel ook. Dat is het voordeel van ons uitgebreide assortiment.

Landscaping

Natuur om ons heen heeft een positief effect op hoe we ons voelen. Vaste planten dragen bij aan een afwisselend groenrijk uitzicht en ze zijn onderhoudsvriendelijk.

Professionals

Onze top-sized wortelstokken zijn ideaal voor productie in 2 of 3 liter potten. Doordat de planten al een jaar op het veld zijn gegroeid, zijn ze tussen 8 en 12 weken na het potten al verkoop klaar.

Botanical/public gardens

Onze vaste planten zijn zeer geschikt voor borderbeplanting. Alleen de beste soorten van Nederlands meest gepassioneerde kwekers nemen we op in ons programma.