Royal De Ree Holland is marktspecialist

We hebben al meer dan 100 jaar ervaring in onze branche. Hierdoor hebben we ook veel kennis van de verschillende markten. Maar wat onze klanten vooral waarderen, is ons inlevingsvermogen in hun business. We denken graag mee en zitten op dezelfde golflengte. Dat werkt prettig.

Retail

Royal De Ree Holland levert aan diverse grote retailpartijen en kent dan ook het klappen van de zweep. Van productverpakkingen tot winkelmateriaal, we helpen graag mee om jouw verkoopcijfers te verhogen.

Meer info

Online retail

Het beste uit jouw online business halen. Daar helpen we je graag mee. Daarom delen we met plezier onze wereldwijde productkennis, marktinzichten en prachtige foto’s uit onze image database.

Meer info

Landscapers

We hebben een uitgebreid programma voor hoveniers en tuinarchitecten. Ideaal voor gebruik in openbare parken en creatieve landschapsaanplantingen.

Meer info

Groothandel

De beste collectie voor jouw groothandel. Op basis van onze kennis adviseren en helpen we je graag met het kiezen van de programma’s die bij jouw klanten passen. 

Meer info

Vaste planten

Naast ons uitgebreide assortiment bloembollen, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor vaste planten. Inkopen op één plek is wel zo makkelijk. Daarom heb je keuze uit ruim 500 soorten meerjarige vaste planten.

Meer info