Partner van Retail

Voor de beste shopper experience

We leveren topkwaliteit duurzame producten aan retailers over de hele wereld en weten exact wat er speelt in de markt. Deze ervaring, kennis en waardevolle marktinzichten delen we graag om jouw omzet te optimaliseren.

Een selectie uit ons programma

 • Patio City Garden

  Goed nieuws voor urban jungle fans. Met deze mooie collectie, een beetje creativiteit en stijlvolle plantenbakken- of hangers, maak je van elk balkon of dakterras een prachttuin.

 • Bees & Butterflies

  De perfecte bollenmix voor iedereen die de natuur graag een handje wil helpen. Creëer een kleurrijke voorjaarstuin en help tegelijkertijd bijen en vlinders aan voedsel.

 • Best Friends

  Verrassende duo's van bloemen, die verschillen van kleur en vorm, maar samen een perfecte match vormen. Ook een mooi, symbolisch cadeau om weg te geven.

 • Indoor gifts

  We volgen de interieur en lifestyle trends op de voet. Met een verrassend assortiment voor in huis bieden we je klanten altijd een mooi cadeau voor zichzelf, of een ander.

 • Urban gardening

  Met deze collectie spelen we in op de populariteit van biologisch, eerlijk en plantaardig eten. Wat is er lekkerder dan tomaten, uien en verse kruiden uit eigen tuin?

Assortiment op maat

Royal De Ree Holland biedt een breed retail-assortiment van vaste basisprogramma’s tot exclusieve collecties. Elk seizoen voegen we nieuwe producten toe aan ons vaste assortiment, op basis van de laatste trends op het gebied van lifestyle, living en tuinieren.

Naast onze kwaliteitsgarantie staat ook duurzaamheid centraal in onze werkwijze. Ons productieproces wordt met de dag duurzamer. Zo werken wij alleen nog maar met Bio-based verpakkingen. Op die manier zorgen we samen voor een groenere wereld.

Hoe kunnen wij je helpen?

Welk assortiment past het beste bij jouw formule? We denken graag met je mee.

Mail ons Bel ons

Samenwerken met Royal De Ree Holland

Benut onze kennis, ons inlevingsvermogen in jouw business en profiteer van ruim 100 jaar ervaring en internationale marktinzichten. Samen werken we aan een optimaal resultaat.

Onze certificaten

 
Bekijk onze missie

Retail services

Wij denken graag met onze klanten mee en proberen ze op ieder vlak te ontzorgen. Hieronder vind je 3 specifieke services voor retailers. Wil je alle mogelijkheden bekijken? klik dan hier.

Concept en design

Met onze ontwerpafdeling werken we aan creatieve oplossingen om het beste uit je winkelpresentatie te halen. Van individuele verpakkingen tot een volledige winkelinrichting.

Product management

Onze productmanager heeft eerste keuze als het gaat om de introductie van nieuwe soorten door onze geselecteerde kwekers. Hierdoor zijn we altijd in staat om ons assortiment aantrekkelijk, vernieuwend en up-to-date te houden. Zo loop jij altijd voorop in de markt.

Category management

Door analyse van de verkoopresultaten en door het uitvoeren van marktonderzoeken kunnen we voor iedere winkelformule het meest optimale assortiment samenstellen. Meten is weten.

Benut onze digitale service: My De Ree

We hebben het meest uitgebreide assortiment in de markt. Bekijk onze catalogi en complete image database met meer dan 50.000 foto’s via My De Ree.

Login  Account aanvragen

Showcases

Elk seizoen creëren we voor onze productlijnen stijlvolle instore communicatie- en presentatiemiddelen. Van duurzame houten displays tot volledige wandaankledingen.

Bees and Butterflies

Een productlijn die volledig is gericht op natuurbehoud en insecten, presenteren we ook in natuurlijke materialen. Zoals stijlvolle houten displays en recyclebare zakjes en doosjes.

Changing Colours

Naast opvallende displays voor op de winkelvloer, ontwikkelen we ook compleet ingerichte presentatiewanden. We kunnen hiervoor alle high resolution beelden aanleveren.

 

Patio City Collection

Met onze eyecatchers op je winkelvloer, heb je in één keer een sales ready concept in je winkel. Verkrijgbaar in standaardformaten of aangepast aan je specifieke wensen.