Alles voor de perfecte BloemBol

Onze missie is onze passie

Werken met de natuur is het mooiste wat er is. Iets waardevols toevoegen aan de business van onze partners, aan onze branche en daarmee de wereld, is wat ons dagelijks drijft. Samen streven we naar perfectie van bol tot bloei en een kleurrijke toekomst voor de volgende generatie.

Onze Werkwijze

Met een sterk team, mooie natuurproducten en slimme processen kunnen we constante topkwaliteit leveren. Om dit te garanderen zetten we graag een stap extra om meerwaarde voor onze klant te creëren. Op het gebied van personeelsontwikkeling, de verduurzaming van onze processen en de creatieve ontwikkeling van onze producten.

“Perfectie is niet iets dat je bereikt, het is een constante drijfveer.”
Lex & Jørgen de Ree

 

 

 

Nu en in de toekomst

Al meer dan 100 jaar werken we aan de perfecte bloembol om de perfecte bloem te garanderen. We bieden de hoogste kwaliteit én de juiste inzichten om die kwaliteit tot bloei te brengen. Met het oog op duurzaamheid gedurende het hele productieproces. Een perfecte bol is de garantie voor een perfecte bloem. Alleen met respect voor de natuur kunnen we ons mooie vak en familiebedrijf van generatie op generatie doorgeven.

Onze pijlers

Bij Royal De Ree Holland streven we naar perfectie van bol tot bloei, nu en in de toekomst. Dit doen we graag samen met jou, zodat de volgende generaties ook een kleurrijke toekomst hebben.

Goed voor elkaar

In een fijne, gezonde omgeving werk je prettiger en beter. Onze vaste medewerkers krijgen daarom alle ruimte om zich te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf.

In de seizoenspieken werken we uitsluitend met uitzendbureaus met een NEN-certificaat. Dit garandeert dat onze medewerkers worden behandeld en uitbetaald volgens de Nederlandse regelgeving.

Toekomstproof

We lopen graag voorop. Op het gebied van product innovatie, creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid. Om onze eigen business én die van onze klanten continu vooruit te helpen.

Ook op andere vlakken denken we aan de toekomst. Zo sponsoren we jaarlijks Bulb4Kids, met bloembollenpakketten voor basisscholen in Nederland, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Zweden.

Zorg voor de natuur

Sinds juli 2019 is ons bedrijf volledig CO2-neutraal. Met ruim 14.500 zonnepanelen wekken we al onze energie zelf op. En voor onze verpakkingen gebruiken we FSC-gecertificeerde grondstoffen en bio-based folies.

De volgende stap is het in kaart brengen van onze volledige CO2-footprint. Om onze eigen duurzaamheidsdoelen te behalen en onze partners hierbij te helpen.

Samen succesvoller

Zorgen voor een win-winsituatie. Daar gaat het om. Wij helpen graag om je business succesvol te maken. Dit doen we met een uitgebalanceerd assortiment, topkwaliteit producten en door het geven van advies op maat.

We delen onze product- en marktkennis om inkoopstrategieën te ondersteunen en klanten continu te blijven verrassen. Met innovatieve producten, creatieve verpakkingen en de ontwikkeling van sales ready verkoopconcepten.

 

Onze certificaten