Partner van de groothandel

Je kan op ons bouwen

Als groothandel wil je volledig kunnen vertrouwen op je leverancier. Van het leveren van topkwaliteit bollen, tot het stipt nakomen van afspraken. Wij zetten graag een stapje extra en geven ook strategisch advies bij je keuze voor collecties.

Een selectie uit ons programma

 • Dutch Vintage

  Deze bollen zijn al tientallen jaren populair. Echte Hollandse klassiekers. De presentatie is simpel, maar stijlvol. Back to basic, met een moderne twist. Ook typisch Hollands.

 • Color Collection

  Een prachtige, op kleur geselecteerde mix van bloemen. Voor een stijlvol en speels effect in de tuin of op het balkon. Verkrijgbaar in rood, roze, paars en geel.

 • Best Friends

  Verrassende duo’s van bloemen, die verschillen van kleur en vorm, maar samen een perfecte match vormen. Ook een mooi, symbolisch cadeau om weg te geven.

 • Changing Colors

  Deze lijn van 15 exclusieve soorten verandert subtiel van kleur tijdens de bloeiperiode. Zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Verpakt in duurzame bio-based zakjes.

 • Flower Power

  Een creatieve bloembollenmix in alle kleuren van de regenboog. Maakt van elke tuin een kleurrijke bloemenzee. Vrolijk en speels. Good vibes only.

Een collectie op maat

Uit ons assortiment kun je je eigen ideale product samenstellen, zonder minimale bestel-aantallen. Een ongekend groot assortiment is fijn, een gericht advies misschien nog fijner. Wij adviseren daarom graag bij het kiezen van de juiste programma’s en collecties. Benut onze marktkennis en doe er je voordeel mee!

 

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij helpen je graag bij de keuze van het ideale assortiment!

Mail ons Bel ons

Samenwerken met Royal De Ree Holland

Als groothandel vorm je een extra schakel tussen leverancier en retailer. Dit vraagt om een strakke planning. Ons logistiek proces is hier volledig op ingericht. Zo kun je altijd op ons rekenen en jouw klant ten alle tijde van up-to date informatie voorzien. Samen zorgen we ervoor dat jouw producten precies op tijd in de schappen liggen.

Onze certificaten

 
Bekijk onze missie

Services voor groothandels

We denken graag mee met onze klanten en we proberen ze op ieder vlak te ontzorgen. Hieronder vind je 3 diensten voor groothandels. Wil je alle mogelijkheden bekijken, klik dan hier.

Logistiek

Just-in-time levering is cruciaal met verse producten. Door ons slimme, wereldwijde logistieke netwerk leveren we betrouwbaar, snel en onder de juiste condities. Zodat we altijd een perfect product kunnen garanderen.

Concept en design

Met onze ontwerpafdeling werken we aan creatieve oplossingen om het beste uit je winkelpresentatie te halen. Van individuele verpakkingen tot een volledige winkelinrichting.

Category management

Door analyse van de verkoopresultaten en door het uitvoeren van marktonderzoeken kunnen we voor iedere winkelformule het meest optimale assortiment samenstellen. Meten is weten.

Benut onze digitale service: My De Ree

We hebben het meest uitgebreide assortiment in de markt. Bekijk onze catalogi en complete image database met meer dan 50.000 foto’s via My De Ree.

Login  Account aanvragen

Showcases

Elke product, elke lijn vraagt om een passende presentatie. We besteden veel zorg aan het optimaal implementeren van onze materialen in jouw groothandel.

Landscape

We bewijzen graag dat ook bulkpresentatie heel stijlvol kan zijn. Onze grote houten showkisten zijn ideaal voor de verkoop van bollenmixen in grote hoeveelheden.

Pick & Mix

De naam zegt het al. Een handige display waaruit klanten hun ideale mix van 8 soorten bloembollen kunnen samenstellen. In bijpassende, duurzame zakjes of doosjes.

 

 

FlowerPower

Zo’n thema vraagt om een feestje in je zaak. De wandpresentatie vormt een opvallend, vrolijk geheel met een mooie balans tussen thema- en actiecommunicatie.