Welkom bij Royal De Ree Holland

Meer over ons

Royal De Ree Holland is ruim 100 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen, verpakken en transporteren van topkwaliteit bloembollen, vaste planten en aanverwante producten. We leveren aan verschillende markten in meer dan 40 landen wereldwijd. Onze jarenlange kennis en inzichten in deze markten delen we graag met je, om jouw business te optimaliseren.

Innovatie en creatie zit in ons DNA
We ontwikkelen continu nieuwe producten, soorten en variëteiten. In samenwerking met onze trouwe partners en leveranciers en met jou. Elke klant is bij ons van harte welkom. We staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en kansen. Dit maakt ons werk interessant en houdt de business in beweging.

Royale titel

Als toonaangevende bloembollenexporteur in Europa werken we dagelijks aan kwaliteitsverbetering en het creëren van toegevoegde waarde in de branche. Dit werd in 2019 bekroond, ter ere van ons 100-jarig jubileum. We zijn enorm trots om de koninklijke titel namens de Koning der Nederlanden te mogen dragen.

‘’Het is een eer om met de koninklijke titel bekroond te zijn.”

– Lex & Jørgen de Ree

Familiebedrijf sinds 1919

Het verhaal van Royal De Ree Holland begint in 1919 met de oprichting door Hein de Ree. Zonen Cor en Jan besluiten in 1950 het team te versterken. De organisatie groeide. De Ree werd een bloeiend exportbedrijf voor de Engelse en Duitse markt.

Vanaf 1980 breidde het assortiment uit met retailproducten voor o.a. tuincentra en bouwmarkten. Onze producten werden naar meer dan 40 landen in Europa, Azië en Noord-Amerika gedistribueerd. In ruim 100 jaar zijn we uitgegroeid tot marktleider in alle uithoeken van de wereld.