Partner van online retail

Haal alles uit je webshop

Werk je in deze snelgroeiende branche? En wil je meer uit je webshop halen? Verleid je klanten met prachtige foto's van bloemen en planten in verschillende groei- en bloeifasen. In onze beeldbank vind je ruim 50.000 foto’s met pakkende teksten die je gratis kan gebruiken.

Een selectie uit ons programma

 • Tulipa Ice Cream & Allium Cameleon

  Deze tulp is prachtig van kleur en een echte blikvanger. Met de donkerroze bloembladen lijkt het net een ijsje, waarop slagroom verschijnt als de bloem zich opent. Mooi gecombineerd met een verkleurende allium.

 • Begonia Dinnerplate

  Dit in Amerika veredelde soort heeft enorme grote bloemen. Mooi gevormde donkergroene bladeren vormen een prachtig contrast met de roze-witte bloemen.

 • Dahlia Table Dancer

  Een adembenemende Dahlia die met zijn fijn ingesneden bloembladen tot het fimbriata type behoort. Bijzondere lila bloemen met witte topjes.

 • Gladiolus Circus Club

  Een prachtig nieuw en meerkleuring soort. Helder blauwe bloemranden, creme gele binnenzijde en een rood oog maken deze gladiool tot een zeer opvallend soort.

 • Blue Garden

  Een kleurrijk ton-sur-ton bollenmengsel van voorjaarsbloemen. De iris, muscari, hyacinth en tulp vormen de ingrediënten voor deze supermix.

Ons assortiment

Ons productieproces is gericht op de ontwikkeling van de perfecte bol. Dezelfde perfectie streven we na in de ontwikkeling van onze verpakkingen en presentatie. Dat zie je terug in de ruime keuze van mooie beelden en de productkennis die we erbij bieden.

Laat je adviseren in de samenstelling van je assortiment op basis van onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met de beste kwekers.

Hoe kunnen wij je helpen?

Welke producten passen het beste bij jouw doelgroep? Wij denken graag met je mee!

Mail ons Bel ons

Samenwerken met Royal De Ree Holland

Benut onze kennis, ons inlevingsvermogen in jouw business en profiteer van ruim 100 jaar ervaring en internationale marktinzichten. Samen werken we aan een optimaal resultaat.

Onze certificaten

 
Bekijk onze missie

Online Retail services

We denken graag met onze klanten mee en proberen ze op ieder vlak te ontzorgen. Hieronder vind je 3 specifieke online retail diensten. Wil je alle mogelijkheden bekijken, klik dan hier.

Logistiek

Just-in-time levering is cruciaal met verse producten. Door ons slimme, wereldwijde logistieke netwerk leveren we betrouwbaar, snel en onder de juiste condities. Zodat we altijd een perfect product kunnen garanderen.

Product management

Onze productmanager heeft eerste keuze als het gaat om de introductie van nieuwe soorten door onze geselecteerde kwekers. Hierdoor zijn we altijd in staat om ons assortiment aantrekkelijk, vernieuwend en up-to-date te houden. Zo loop jij altijd voorop in de markt.

Proeftuinen

Dé plekken waar we inspiratie en ideeën opdoen voor de vernieuwing van ons assortiment. Dit doen we door de kwaliteit te analyseren, nieuwe soorten te testen en originele blends samen te stellen.

Benut onze digitale service: My De Ree

We hebben het meest uitgebreide assortiment in de markt. Bekijk onze catalogi en complete image database met meer dan 50.000 foto’s via My De Ree.

Login  Account aanvragen

Trends

Wat is op dit moment booming in de markt? We delen graag onze kennis en inzichten, om je te adviseren bij jouw keuzes voor producten en lijnen.

Patio City Garden

Voor alle urban jungle lovers die graag wat natuur en kleur aan hun kleine tuin, patio of balkon willen toevoegen. Geleverd in zakjes en leuke kleurrijke doosjes en perfect combineerbaar met de verkoop van potterie en potgrond.

Urban Gardening

Speciaal voor stadsliefhebbers met een groen hart. Na een drukke dag ontspannen genieten van je zelfgekweekte bloemen en koken met je eigen verse groenten en kruiden is heerlijk!

Hello Summer

Deze mix van diverse op kleur gesorteerde bloemen maakt van elke tuin en buitenplaats een vrolijk plaatje. Verkrijgbaar in rood, geel, paars en wit.