Waar kunnen we je bij helpen?

Onze expertise gaat verder dan het leveren van topkwaliteit bloembollen en planten. We zijn thuis in alle markten wereldwijd en delen graag onze kennis en inzichten. Ook op creatief vlak denken we met plezier met je mee.

Concept en design

Met onze ontwerpafdeling werken we aan creatieve oplossingen om het beste uit je winkelpresentatie te halen. Van individuele verpakkingen tot een volledige winkelinrichting.

Lees meer

Logistiek

Just-in-time levering is cruciaal met verse producten. Door ons slimme, wereldwijde logistieke netwerk leveren we betrouwbaar, snel en onder de juiste condities. Zodat we altijd een perfect product kunnen garanderen.

Lees meer

Image database

Een mooi beeld zegt meer dan 1.000 woorden. En die hebben we in overvloed. Als klant heb je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze beeldbank met meer dan 50.000 producten en sfeerbeelden.

Product management

Onze productmanager heeft eerste keuze als het gaat om de introductie van nieuwe soorten door onze geselecteerde kwekers. Hierdoor zijn we altijd in staat om ons assortiment aantrekkelijk, vernieuwend en up-to-date te houden. Zo loop jij altijd voorop in de markt.

Proeftuinen

Dé plekken waar we inspiratie en ideeën opdoen voor de vernieuwing van ons assortiment. Dit doen we door de kwaliteit te analyseren, nieuwe soorten te testen en originele blends samen te stellen.

Category management

Door analyse van de verkoopresultaten en door het uitvoeren van marktonderzoeken kunnen we voor iedere winkelformule het meest optimale assortiment samenstellen. Meten is weten.