Partner van Landscapers

Maak elk seizoen bijzonder

We creëren en testen elk seizoen verrassende blends voor adembenemende velden, parken en tuinen, volgens de laatste outdoor trends. Hier komt onze ervaring goed van pas. Want alleen met de juiste productkennis kan je gelijke bloeiers en perfecte matches samenbrengen.

Een selectie uit ons programma

 • Tulipa Royal Oxford

  Een mix van heldergele, rode en paarse Triumph tulpen. Mooie contrasterende gekleurde bloemen op stevige stelen die wekenlang voor een prachtig kleurenpalet zorgen.

 • Tulipa Long Lasting Giants

  Darwin tulpen staan bekend om hun grote bloemen en prachtige vormen. Deze mix is speciaal samengesteld uit soorten die lang mooi bloeien.

 • Tulipa bakeri 'Lilac Wonder'

  Prachtige helderroze bloemen met een opvallend geel centrum. Een mooie bloem voor de border of een verwilderingstuin. Aantrekkelijk voor pollinators.

 • Tulipa Slow Waltz

  Een mooie mix van heldere kleuren en verschillende lengtes. Bewegend in de wind is deze mix inderdaad net een 'Slow Waltz'

 • Narcissus All Spring Mix

  Deze mix bevat 15 soorten met verschillende bloeitijden waardoor ze 10 tot 12 weken volop kleur geven in je border.

Ons assortiment

Wij leveren topkwaliteit bollen, alleen het beste van het beste, in grote hoeveelheden. Ons aanbod is zeer divers, origineel, kleurrijk en elk jaar weer vernieuwend. Alles wordt precies op elkaar afgestemd: de kleuren, de bloeitijd en bloeiwijze. Met ons aanbod steel je altijd de show.

 

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten over ons assortiment, neem dan contact met ons op. We denken graag mee over unieke producten of over welke combinaties het beste bij elkaar passen.

Mail ons Bel ons

Samenwerken met Royal De Ree Holland

We zijn als bedrijf goed ingespeeld op landscapers door onze jarenlange samenwerking met diverse parken en De Keukenhof. Elk project heeft een eigen karakter en strategie. Dankzij deze ervaring zijn wij een prettige sparringpartner voor professionals. Samen zetten we iets moois neer.

Onze certificaten

 
Bekijk onze missie

Services voor landscapers

We denken graag mee met onze klanten en proberen ze op ieder vlak te ontzorgen. Hieronder vind je 3 specifieke diensten voor landscapers. Wil je alle mogelijkheden bekijken, klik dan hier.

Image database

Een mooi beeld zegt meer dan 1.000 woorden. En die hebben we in overvloed. Als klant heb je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze beeldbank met meer dan 50.000 producten en sfeerbeelden.

Product management

Onze productmanager heeft eerste keuze als het gaat om de introductie van nieuwe soorten door onze geselecteerde kwekers. Hierdoor zijn we altijd in staat om ons assortiment aantrekkelijk, vernieuwend en up-to-date te houden. Zo loop jij altijd voorop in de markt.

Proeftuinen

Dé plekken waar we inspiratie en ideeën opdoen voor de vernieuwing van ons assortiment. Dit doen we door de kwaliteit te analyseren, nieuwe soorten te testen en originele blends samen te stellen.

Benut onze digitale service: My De Ree

We hebben het meest uitgebreide assortiment in de markt. Bekijk onze catalogi en complete image database met meer dan 50.000 foto’s via My De Ree.

Login  Account aanvragen

Showcases

Onze bloemen en planten verrijken landschappen wereldwijd. Van de Keukenhof tot stadshofjes en van gemeenschappelijke parken tot privé landgoederen.

Openbaar groen

Het is een prachtige uitdaging om het hele jaar door bermen, rotondes, parken, hotels, parlementsgebouwen en golfbanen van een fleurige aankleding te mogen voorzien.

 

Hoveniers

We leveren een breed assortiment bloembollen verpakt als kant-en-klaar exclusief mengsel of op soort, aan hoveniers voor de beplanting van landgoederen en particuliere tuinen.

 

Keukenhof

Met 400.000 bloembollen in 3 verschillende tuinen zijn we een trotse hofleverancier van deze internationale, botanische lentetuin die jaarlijks 1,4 miljoen bezoekers trekt.