Logistiek

We monitoren het hele traject van kweker tot aan het aflevermoment. Om jou een perfect product te garanderen.

 

Wereldwijd aan klanten in meer dan 40 landen leveren, lijkt een logistieke uitdaging. Maar met de techniek van vandaag is dit voor ons goed te doen. Onze slimme logistieke proces focust zich op just-in-time leveren. Dankzij continue monitoring kunnen we onze producten overal ter wereld volgen om de kwaliteit en stiptheid van leveringen te garanderen.

Volume of maatwerk? Zeg het maar.

Jaarlijks verwerken we ruim 600 miljoen bloembollen en vaste planten tot 50 miljoen consumentenverpakkingen. Onze processen zijn perfect ingesteld op grote orders, maar we leveren ook met gemak maatwerk in kleinere hoeveelheden.

 

Productie- en distributielocatie

Ons kloppende hart is onze productie- en distributielocatie, met een totale oppervlakte van 36.000 m² en 12.000 m² aan gekoelde opslag. Ter verduurzaming is ons dak volledig met zonnepanelen uitgerust. 

Maximale betrouwbaarheid met ERP

Ons ERP-systeem stelt ons in staat om het productieproces te optimaliseren en zorgt voor maximale logistieke betrouwbaarheid. Iedere pallet die onze locatie verlaat, is voorzien van een Radio-frequency identification (RFID). Op deze manier hebben we volledige grip op ons logistieke proces.

Verdeling van vracht over land/zee/lucht

We leveren wereldwijd aan meer dan 40 landen; 72% via wegvervoer, 27% via zeevracht en 1% via luchtvracht.