Wil jij stage lopen bij een internationaal bedrijf? Royal De Ree Holland is op zoek naar een enthousiaste en creatieve DTP- Marketing stagiair. 

Wie zijn wij:
Royal De Ree Holland B.V. is een groeiend en succesvol familie bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van kant en klare verkoopconcepten voor bloembollen en vaste planten. We ontwerpen, verpakken en distribueren deze consumentenverpakkingen naar diverse retailketens in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Mede door onze vooruitstrevende visie, efficiëntie door automatisering en hoge kwaliteitsstandaard, zijn wij één van de grootste spelers in de branche, met een sterke nadruk op duurzaam ondernemen.

Wat ga je doen:
Als stagiaire op onze DTP- en Marketing Afdeling ben je nauw betrokken bij media-uitingen en vormgeving voor ons bloeiend product. In deze functie ondersteun je onze medewerkers op zowel het gebied van printmedia als digitale media. Je taken omvatten het bewerken van beeldmateriaal in Adobe Photoshop en InDesign. Daarbij draai je mee in het creatieve proces van het ontwikkelen van nieuwe concepten voor onze klanten, het vernieuwen van webpagina’s en begeleid je fotoprojecten. Ook zul je ondersteunen bij administratieve werkzaamheden zoals het labelen en archiveren van beelden. We waarderen je flexibiliteit, aangezien naast reguliere taken ook veel ad hoc werkzaamheden op ons pad komen.

Wie zoeken wij:

  • Je volgt een MBO/HBO-opleiding richting Media Vormgever/DTP
  • Je bent 4 dagen per week beschikbaar
  • Je hebt een minimale stageduur van 4 maanden
  • Je hebt ervaring met Photoshop/InDesign

 Wat breng je mee:
Je bent een team player met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden (Nederlands, bij voorkeur ook Engels). Je werkt zelfstandig en bent creatief en flexibel.

Wij bieden:
We bieden je een plek waarin je veel kan leren en je je eigen creativiteit kan inbrengen. Alle aspecten van het werken binnen ons bedrijf komen aan bod, zodat je een goed inzicht krijgt  in alle processen binnen ons bedrijf. Daarnaast krijg je uiteraard een passende stage-vergoeding.

Aanvullende informatie:
Stage-periode: februari – mei (in overleg kan dit iets afwijken)
Stage-vergoeding: € 450 p/m
Werklocatie: Lisserbroek

Enthousiast geworden over deze stage-plek? Stuur je sollicitatie naar hr@royal-deree-holland.com.
Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Hélène de Ridder via 06-39437460.